събота, 14 ноември 2009 г.

... и всичко си е същото



@по ноти : Elmara - Training



Нещо съм се бъгнала напоследък...
Забих в неизлечима скука в стремежа си да бъда добро и примерно момиче, а тази кожа никак не ми е по мярка.
Ненавиждам капризно - депресивните си обръчи, в които се ограждам доброволно.
Откакто сивото ми взе да се нагъва и "психо" излезе в отпуска, дори дрблонди изчезна като цикъла на стара баба.
Искам си обратно оня живец, който ме караше да викам от възторг при всяка промяна на времето. Искам зима. Бяла, студена, красива... любовна.
И за сто и трети път си казвам : " Няма да платя 200 евро за скапания изпит, пък ако ще да се дипломирам след век! "
Обещавам да накарам блонди да си обуе старите гащи. Стискайте ми палци!

15 коментара:

  1. Блонди?!
    Е убаво Бло... стискам ти палци! Може би с онзи клип от последната ми тема "Ну не меняться же мне из-за каждого идиота".
    Иначе "Доброто винаги печели! Освен...в новините в 20.00.."

    ОтговорИзтриване
  2. Бло, не забравяй - Viva La Таратор! ако нещо е счупено и не е наред, винаги може да се оправи. та.. радвай се, че не всичко е здраво, нещата ще са само по-надобре.
    пък Блонди, със стари или с нови гащя, си е все същата Блонди. туй да не ти е фередже, че мислиш, че може да те скрие?
    трябва някой ден да пием по един горещ шоколад с канела. с или без жълти лалета.. :))

    ОтговорИзтриване
  3. Deja, сърдечно мерси за палцостискането... ще вземе да хване декиш :)Пък за доброто...мДАм, то си пИчели!

    ОтговорИзтриване
  4. toten-, хайде да сменим шоколада и канелата с... водка с бира примерно, м?! :D
    Ама блонди е с нови гъзовейки щото старите отесняха / това са отрицателните страни на несемейния спокоен скучен филмов живот/ :)
    Иначе...поксипол.

    ОтговорИзтриване
  5. тъй да бъде.. дето казваха едни класици "искам бира със водка, нищо друго нещЪ".
    несемейният живот хич не е скучен, даже обратното. звездите ти го говорят грешно, за това е малко еднообразно, ама гаранция ти давам, че със следващия факс нещата ще са други.
    а поксипол-а е един приличен вариант. хендмейд нещата освен всичко останало са и по-куул :))

    ОтговорИзтриване
  6. Не каза га е тоя шибан изпит!
    Трудно ми е да ходя със стиснати палци и на краката..а и трудно се побирам в "дакщайнките".
    Deja

    ОтговорИзтриване
  7. Бло, речни нещо де?!!!!
    Съвсем те изгубихме от полеблогозрението.
    Жива ли си, зе ли изпита,/майната им там на любовите/ просто кажи нещо.
    Deja

    ОтговорИзтриване
  8. Това са нещата от живота, които пречупват живеца. Колкото и живец и борба да има в нас като, че стените, които се изправят пред нас никога не свършват. И това изморява, изпива живеца и желанието да вървиш срещу течението. Така течението накрая те понася, свикваш с него, отпускаш се... и след години гледаш как идват други с идеализъм и енергия каквито си имала ти. Гледаш ги, радваш им се и си спомняш как се заричаше, че ти никога няма да..., ако ще....!

    ОтговорИзтриване
  9. Много хубава статия. Хареса ми това, че не искаш да платиш 200 лева за изпита, въпреки, че е за сметка на дипломирането ти, но си права може и по дълго време да отнеме , но на края ще успееш път. Понякога колкото и да се бориш с живота идва момент когато той те смачква и от весел жизнен човек ставаш точно обратния. Но това е временно, всеки трябва да намери сили в себе си, за да продължи на пред имайки едно на ум и да се пази от следващи поражения. Все пак трябва да усещаме , е сме живи, не може винаги всичко да ни е розово.

    ОтговорИзтриване
  10. човек трябва да се бори в живото - колкото и да си различен от другите работат е да не възпрепятстваш техният живот в страмежа да бъдеш това което си - бъди това което си но не пречи на другите с това - не им създавй неудобства на тях - всичко е компромис на този свят

    ОтговорИзтриване
  11. "Забих в неизлечима скука в стремежа си да бъда добро и примерно момиче, а тази кожа никак не ми е по мярка."какво ли не прави човека, за да получи одобрението на околните.Но точно в този момент разбира, че е по важно това което иска да прави той самият защото така иска да стане и от това се чувства добре.Ще бъде мека и бяла зимата ще видиш.Пожелавам ти да намериш онази тръпка за която мечтаеш и да бъдеш винаги щастлива и доволна от действията си.

    ОтговорИзтриване
  12. Именно в тези моменти на скука както казваш преоткриваме себе си.Пиеше много хубаво поздравления.

    ОтговорИзтриване
  13. определено имаш интересен стил на писане - твой и само твой - това се вижда от твоята природа от това че ти искаш да останеш ти без значение на останалото - като търгнем от испита па всичко друго - продължавай да пишеш и да споделяш тук с всички нас - поздрави и до скоро

    ОтговорИзтриване
  14. " Искам си обратно оня живец, който ме караше да викам от възторг при всяка промяна на времето. Искам зима. Бяла, студена, красива... любовна. И за сто и трети път си казвам " ех хубаво е да имаш тази сила и енергия с която да се впуснеш в разни приключения и да викаш от задоволствие и удовлетворение, че си направила това.Пишеш красиво и блога е пълен със страхотни статии поздравления.Продължавай да споделяш с нас.

    ОтговорИзтриване
  15. Харесва ми това описание и бъгване както казваш че се чувстваш хахахах....." Нещо съм се бъгнала напоследък... Забих в неизлечима скука в стремежа си да бъда добро и примерно момиче, а тази кожа никак не ми е по мярка.Ненавиждам капризно - депресивните си обръчи, в които се ограждам доброволно.Откакто сивото ми взе да се нагъва и "психо" излезе в отпуска, дори дрблонди изчезна като цикъла на стара баба."разбирам те и на мен ми се случвало да бъда в такова настроени, сигурно е от времето или и аз не знам от какво, но важното е че е за кратко.Когато няма какво да правим толкова и ние скучно си мислим само щуротии, желая ти нещо много екстремно да изживееш!

    ОтговорИзтриване