сряда, 2 септември 2009 г.

5 години. Помня.



@по ноти: Михаил Михайлов "Мама, очень хочется жить..."


5 години по - късно...
Няма отговори. Няма виновни. Няма наказани.
Мълчание, лицемерие и информационно затъмнение.
Властта няма полза от истините.
Тя не поема отговорност, а се извинява.
И пише доклади с препоръки,
за да спим спокойно, когато избиват децата ни.















Още тук и тук

3 коментара:

  1. До доста добър извод си стигнал "Властта няма полза от истините." за жалост е точно така. Много кратко, ясно и точно си го написал. Няма как да спим спокойно като знаем какви неща се случват и знаейки, че децата са някъде на вън. Много е неприятно чувството да знаеш, че няма кой да пази децата , а те са бъдещето на този свят.Колкото и години да минават след някое престъпление седим и гледаме по новините как нищо не се прави, за да има ред и справедливост. Човек има ли пари..може да има всичко и да прави каквото си писка............много е тъжно.

    ОтговорИзтриване
  2. Колко истина казани в толкова кратки и ясни изречения.Не знам дали да се радвам или да се натъжа за действителността в която живеем в днешно време, защо трябва да се стигат до тези неща нез нам..." Няма отговори. Няма виновни. Няма наказани.Мълчание, лицемерие и информационно затъмнение. Властта няма полза от истините.Тя не поема отговорност, а се извинява." от какво ги е страх...може би да не загубят парите които печелят...та парите ли са най-важното или самият живот!?

    ОтговорИзтриване
  3. Понякога нашата реалност е толкова жестока, че ни е трудно да я приемем и се опитваме да направим всичко възможно за възмездие каквото трябва да има...."Няма отговори. Няма виновни. Няма наказани.Мълчание, лицемерие и информационно затъмнение. Властта няма полза от истините.Тя не поема отговорност, а се извинява.И пише доклади с препоръки,за да спим спокойно, когато избиват децата ни......" документи и документи от които на края отново няма полза и какъв сън......със сигурност не и спокоен.

    ОтговорИзтриване